Disclaimer - registratie

Door het verzenden van uw registratieaanvraag, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Het DCYP platform is toegankelijk voor alle jonge werknemers (t/m 35 jaar) van aangesloten bedrijven en organisaties. Lidmaatschappen van bedrijven en organisaties lopen steeds voor drie jaar. Mocht jouw werkgever ervoor kiezen niet langer lid te zijn, dan betekent dit dat jij geen toegang meer hebt tot het platform en onze events. In dit geval zullen wij jouw account verwijderen. Mocht je er zelf voor kiezen om je account te verwijderen, dan kan dit per e-mail. 

Bij het samenstellen van de informatie op deze site, als in alle verdere uitingen van Drecht Cities Young Professionals is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Alle product of diensten specificaties zijn onder voorbehoud. Eventuele technieken, adviezen of informatie verstrekt via het forum, is informatie die Drecht Cities Young Professionals contvangt van derden die gebruik maken van het forum, advies geven of informatie verstrekken. Het is daardoor niet uitgesloten dat er onjuistheden in voorkomen. Uit de gepresenteerde informatie kan daardoor geen enkel recht worden ontleend.

Niets uit teksten of grafische voorstellingen op deze site mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Drecht Cities Young Professionals analoog of digitaal worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd (mobiel) gegevensbestand.

Contact

Young Professionals
Noordeinde 109b
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
Telefoon: +31 78 30 32 032
M dcyp@dealdrechtcities.nl